Veri koruma

1 WEB SITELERI IÇIN BILGIZİYARETÇİLER

Biz, Bautenschutz Buschek GmbH, 7011 Siegendorf, Sankt Margarethner Strasse 69, kişisel verilerinizin korunmasına büyük önem veriyoruz. Bu nedenle, ilgili veri koruma yönetmeliklerine uygun olarak - özellikle Veri Koruma Yönetmeliği (DSGVO) ve 2018 Veri Koruma Yasası (DSG) - web sitemizi ziyaret ederken verilerinizin toplanması, işlenmesi ve kullanılması hakkında sizi bilgilendiriyoruz.

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde aşağıdaki veriler işlenir veya kaydedilir:

  • Tarayıcı türü/sürümü
  • Kullanılan işletim sistemi
  • Referans URL (daha önce ziyaret edilen sayfa)
  • Erişen bilgisayarın ana bilgisayar adı (IP adresi)
  • Sunucu isteğinin zamanı

 

1.1 VERİLERİN AMACI VE SÜRESİVERİLERİN İŞLENMESİ / AÇIKLANMASI

Bu verileri yalnızca sunumu optimize etmek ve web sitemizin yasa dışı kullanımı durumunda kanıt sağlamak için kullanırız ve daha uzun bir saklama süresi için yasal bir dayanak olmadığı sürece 7 gün sonra sileriz.

Kişisel verileriniz tarafımızca yayınlanmayacaktır. Bu veri işleme kapsamında veriler, bağlı şirketler bünyesindeki bir BT hizmet işlemcisine aktarılır. Bazı durumlarda bu hizmet sağlayıcı da alt işleyicileri görevlendirir (örn. Google LLC). Verilerin açıklanması, bir mahkeme veya bir makam nezdinde yasal taleplerin ileri sürülmesi, uygulanması veya savunulması için gerekli olmadıkça, veriler üçüncü taraflara ifşa edilmeyecektir. Bu durumda da veriler, işlemler sona erdikten hemen sonra silinecektir.

1.2 ÇEREZLER

Ayrıca, teklifimizi kullanıcı dostu hale getirmek için çerezler kullanıyoruz. Bunlar, tarayıcı yardımıyla son cihazınızda depolanan küçük metin dosyalarıdır. Herhangi bir zarara neden olmazlar. Bazı çerezler, siz onları silene kadar son cihazınızda saklı kalır. Bir sonraki ziyaretinizde tarayıcınızı tanımamızı sağlarlar. Bunu istemiyorsanız, tarayıcınızı çerezlerin ayarlanması hakkında sizi bilgilendirecek şekilde ayarlayabilir ve buna yalnızca bireysel durumlarda izin verebilirsiniz. Çerezleri devre dışı bırakırsanız, web sitemizin işlevselliği sınırlı olabilir.

1.3 WEB ANALİZİ

Bu web sitesi, Google LLC, Mountain View, CA 94043 USA ("Google") tarafından sağlanan bir web analiz hizmeti olan Google Analytics'i kullanmaktadır. Google Analytics, web sitesinin kullanıcıların siteyi nasıl kullandığını analiz etmesine yardımcı olmak için bilgisayarınıza yerleştirilen metin dosyaları olan "çerezleri" kullanır. Bu web sitesini kullanımınız hakkında çerez tarafından oluşturulan bilgiler genellikle Google'ın ABD'deki bir BT altyapısına iletilir ve orada saklanır. Veri işleme, TKG § 96 paragraf 3'ün yasal hükümlerinin yanı sıra DSGVO Madde 6 paragraf 1 lit a (rıza) ve/veya f (meşru menfaat) temelinde gerçekleştirilir. DSGVO (meşru menfaat) açısından endişemiz, teklifimizin ve web sitemizin iyileştirilmesidir. Google tarafından toplanmasını önlemek istiyorsanız, aşağıdaki seçeneklere sahipsiniz:
- Tarayıcıda çerez kullanımını devre dışı bırakın
- Bir eklenti yükleyin: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de

Google'dan daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz: https://www.google.com/analytics/terms/de.html

2 MÜŞTERILER IÇIN BILGILER

Biz, Bautenschutz Buschek GmbH, 7011 Siegendorf, Sankt Margarethner Strasse 69, kişisel verilerinizin korunmasına büyük önem veriyoruz. Bu nedenle, ilgili veri koruma düzenlemelerine - özellikle Veri Koruma Yönetmeliği [DSGVO] ve 2018 Veri Koruma Yasası (DSG) - uygun olarak, bizimle olan müşteri ilişkiniz bağlamında verilerinizin toplanması, işlenmesi ve kullanılması hakkında sizi bilgilendiriyoruz.

Müşteri ilişkinizin bir parçası olarak aşağıdaki verileri işliyoruz:

- İsim
- Adres
- Telefon numarası, faks numarası, e-posta adresi gibi iletişim bilgileri (müşteri çalışanlarının da)
- Müşteri numarası, müşteri türü veya kategorisi gibi dahili müşteriye özgü veriler
- Teslimat ve hizmet konusu
- Ödeme koşulları, indirim ölçeği gibi ödeme bilgileri

Bizimle doğrudan müşteri teması içinde değilseniz, ancak yine de sözleşmenin yerine getirilmesi için gerekli olan kişisel verilerinizi işliyorsak, bu veriler bize bu amaçla sizin tarafınızdan görevlendirilen kişiler (örneğin işleyici, inşaat şirketi, ara ticaret) aracılığıyla iletilmiştir.

2.1 VERİ İŞLEMENİN AMACI / VERİLERİN AÇIKLANMASI

Ticari faaliyetlerimizin sözleşmeye dayalı veya sözleşme öncesi yerine getirilmesi için kişisel verilerinizi DSGVO Madde 6 paragraf 1 lit b'ye göre işliyoruz.

Ayrıca müşterilerimizi ürünlerimizle ilgili en son gelişmeler hakkında düzenli olarak bilgilendirmek istiyoruz. Bu nedenle, Veri Koruma Yasası (DSGVO) Madde 6 (1) (f) uyarınca meşru menfaatimize dayanarak, ürünlerimizle ilgili bilgi ve haberler amacıyla düzenli bir haber bülteni aracılığıyla bizimle müşteri ilişkisi içinde olan kişileri bilgilendirmemize izin veriyoruz. Haber bülteni hakkında daha ayrıntılı bilgiyi 4. maddede bulabilirsiniz. Elbette bu haber bültenine itiraz etme hakkına sahipsiniz.

Çeşitli alıcılar, işleme amacıyla kişisel verileri alır. Bunlar şunlardır:

- BT altyapısının işletilmesi ve desteklenmesi için BT hizmet sağlayıcıları
- Ürünlerimizin teslimatı için nakliye şirketleri
- Haber bültenlerinin gönderimi için nakliye hizmet sağlayıcıları

Verilerin açıklanması, bir mahkeme veya bir makam nezdinde yasal taleplerin ileri sürülmesi, uygulanması veya savunulması için gerekli olmadıkça, veriler diğer üçüncü taraflara ifşa edilmeyecektir. Bu durumda da veriler dava sona erdikten hemen sonra silinecektir.

2.2 DEPOLAMA SÜRESİ

Avusturya'da ticari belgeler için yasal saklama süreleri geçerlidir ve biz de elbette yasal olarak bunlara uymaktayız. Başka bir yasal dayanak olmadığı sürece veriler derhal silinecektir. Bu durum, verilerin bir mahkeme veya makam önünde yasal taleplerin ileri sürülmesi, uygulanması veya savunulması için gerekli olması halinde geçerli değildir.

3 TEDARİKÇİLER İÇİN BİLGİLER

Biz, Bautenschutz Buschek GmbH, 7011 Siegendorf, Sankt Margarethner Strasse 69, kişisel verilerinizin korunmasına büyük önem veriyoruz. Bu nedenle, ilgili veri koruma düzenlemelerine - özellikle Veri Koruma Yönetmeliği [DSGVO] ve 2018 Veri Koruma Yasası (DSG) - uygun olarak, bizimle olan tedarikçi ilişkiniz kapsamında verilerinizin toplanması, işlenmesi ve kullanılması hakkında sizi bilgilendiriyoruz.

Tedarikçi ilişkinizin bir parçası olarak aşağıdaki verileri işliyoruz:

- İsim
- Adres
- İlgili kişi / irtibat kişisi
- Telefon numarası, faks numarası, e-posta adresi gibi iletişim bilgileri (tedarikçi çalışanlarının da)
- Tedarikçi numarası gibi iç müşteriye özgü veriler
- Teslimat ve hizmet konusu
- Ödeme koşulları, indirim ölçeği gibi ödeme bilgileri

3.1 VERİ İŞLEMENİN AMACI / VERİLERİN AÇIKLANMASI

Ticari faaliyetlerimizin sözleşmeye dayalı veya sözleşme öncesi yerine getirilmesi için kişisel verilerinizi DSGVO Madde 6 paragraf 1 lit b'ye göre işliyoruz.

BT altyapısını işletmek ve desteklemek için bir BT hizmet sağlayıcısını görevlendirdik. Bu hizmet sağlayıcı, destek durumunda kişisel verilere erişebilir.

Verilerin açıklanması, bir mahkeme veya bir makam nezdinde yasal taleplerin ileri sürülmesi, uygulanması veya savunulması için gerekli olmadıkça, veriler diğer üçüncü taraflara ifşa edilmeyecektir. Bu durumda da veriler dava sona erdikten hemen sonra silinecektir.

3.2 DEPOLAMA SÜRESİ

Avusturya'da ticari belgeler için yasal saklama süreleri geçerlidir ve biz de elbette yasal olarak bunlara uymaktayız. Başka bir yasal dayanak olmadığı sürece veriler derhal silinecektir. Bu durum, verilerin bir mahkeme veya makam önünde yasal taleplerin ileri sürülmesi, uygulanması veya savunulması için gerekli olması halinde geçerli değildir.

4 BİLGİ BÜLTENİ ALICILARI

Biz, Bautenschutz Buschek GmbH, 7011 Siegendorf, Sankt Margarethner Strasse 69, kişisel verilerinizin korunmasına büyük önem veriyoruz. Bu nedenle, ilgili veri koruma düzenlemelerine uygun olarak - özellikle Veri Koruma Yönetmeliği [DSGVO] ve 2018 Veri Koruma Yasası (DSG) - bülten gönderimi kapsamında verilerinizin toplanması, işlenmesi ve kullanılması hakkında sizi bilgilendiriyoruz.

Kişisel verileriniz tarafımızdan yayınlanmayacaktır. Bu veri işlemenin bir parçası olarak, veriler bağlı şirketler bünyesindeki bir BT yüklenicisine aktarılır.

4.1 HABER BÜLTENİNİN İÇERİĞİ

Haber bültenimizi, e-postalarımızı ve promosyon içerikli diğer elektronik bildirimleri (bundan böyle "haber bülteni" olarak anılacaktır) yalnızca onayınızla veya başka bir yasal dayanakla (DSGVO Madde 6 paragraf 1 f bendi, örneğin müşteri/tedarikçi ilişkisi) alacaksınız.

4.2 VERİ GÜVENLİĞİ

Kişisel bilgilerinizi ve kişisel verilerinizi azami özen ve ihtiyatla ele alacak, saklayacak ve yalnızca öngörülen amaç için kullanacağız. DSGVO ve DSG hükümlerine elbette uyulacak ve özellikle uygun organizasyonel ve teknik önlemler yoluyla sağlanacaktır.

4.3 YASAL DAYANAK VE HAKLAR

Onayınız DSGVO Madde 6 paragraf 1 lit. a ve Madde 7'ye dayanmaktadır. İstatistiksel anketler ve analizlerin yanı sıra kayıt sürecinin kaydedilmesi, DSGVO Madde 6 Paragraf 1 lit. f uyarınca meşru menfaatlerimiz temelinde gerçekleştirilir. İlgi alanımız, hem ticari çıkarlarımıza hizmet eden hem de kullanıcıların beklentilerini karşılayan kullanıcı dostu ve güvenli bir haber bülteni sisteminin kullanılmasına yöneliktir. Sizinle ilgili kişisel verileri kaydedip kaydetmediğimiz ve hangi kişisel verileri kaydettiğimiz hakkında istediğiniz zaman bilgi alma hakkına sahipsiniz. Veri koruma konusundaki diğer sorularınızı da yanıtlamaktan memnuniyet duyarız. Kişisel verilerinizi bülten gönderimi için artık kullanmamamızı ve/veya silmemizi talep etmeniz halinde, bu talebinizi derhal yerine getireceğiz. Ayrıca düzeltme, silme, işlemenin kısıtlanması, veri aktarılabilirliği, itiraz ve yanlış veya kabul edilemez şekilde işlenmiş verilerin engellenmesini talep etme hakkına da sahipsiniz. Lütfen böyle bir talebi office@buschek.at e-posta adresine gönderin. Kişisel verilerinizin tarafımızdan işlenmesinin yürürlükteki veri koruma yasasını ihlal ettiğini veya veri koruma haklarınızın ihlal edildiğini düşünüyorsanız, yetkili denetim makamına şikayette bulunma seçeneğiniz de vardır. Avusturya'da bundan Avusturya Veri Koruma Kurumu sorumludur.

5 ÇEVRIMIÇI ILETIŞIM FORMU

Biz, Bautenschutz Buschek GmbH, 7011 Siegendorf, Sankt Margarethner Strasse 69, kişisel verilerinizin korunmasına büyük önem veriyoruz. Bu nedenle, ilgili veri koruma düzenlemelerine uygun olarak - özellikle Veri Koruma Yönetmeliği [DSGVO] ve 2018 Veri Koruma Yasası (DSG) - bizimle iletişime geçme bağlamında verilerinizin toplanması, işlenmesi ve kullanılması hakkında sizi bilgilendiriyoruz.

Bizimle iletişime geçtiğinizde, tarafımızca toplanan ve yalnızca sizinle iletişime geçmek amacıyla işlenen aşağıdaki verileri bize sağlarsınız:
- Ad ve soyad
- Şirket
- Posta adresi
- Telefon numarası
- E-posta adresi
- Konu/mesaj metni

Buna ek olarak, sayfalarımız çağrıldığında teknik bilgiler otomatik olarak bize iletilir. Bu, kullanılan tarayıcı, işletim sistemi, ziyaret tarihi ve saati hakkındaki bilgileri içerir. Bu veriler web sitemizi optimize etmek için kullanılır.

5.1 VERİLERİN İŞLENME / AÇIKLANMA AMACI VE SÜRESİ

İletişim formunda gönüllü olarak sağladığınız verileri yalnızca iletişiminizi işleme koymak amacıyla kullanıyoruz. Verilerin kullanımı, iletişimin gerçekleştirilmesi için gereklidir ve bu nedenle veri koruma düzenlemeleri anlamında yasaldır (DSGVO Madde 6 paragraf 1 lit a ve f). Verilerinizi yalnızca bu amacı yerine getirmek için gerekli olduğu sürece kullanırız.

Kişisel verileriniz tarafımızca yayınlanmayacaktır. Bu veri işleme kapsamında veriler, bağlı şirketler bünyesindeki bir BT sözleşme işleyicisine aktarılır. Verilerin açıklanması, bir mahkeme veya bir makam nezdinde yasal taleplerin ileri sürülmesi, uygulanması veya savunulması için gerekli olmadıkça, veriler üçüncü taraflara ifşa edilmeyecektir. Bu durumda da veriler dava sona erdikten hemen sonra silinecektir.

6 VERI GÜVENLIĞI

Kişisel bilgilerinizi ve kişisel verilerinizi azami özen ve ihtiyatla ele alacak, saklayacak ve yalnızca öngörülen amaç için kullanacağız. DSGVO ve DSG hükümlerine elbette uyulacak ve özellikle uygun organizasyonel ve teknik önlemler yoluyla sağlanacaktır.

6.1 HAKLARINIZ

Sizinle ilgili kişisel verileri saklayıp saklamadığımız ve hangi kişisel verileri sakladığımız hakkında istediğiniz zaman bilgi alma hakkına sahipsiniz. Ayrıca, veri koruma konusunda sahip olabileceğiniz diğer soruları yanıtlamaktan memnuniyet duyarız. Ayrıca düzeltme, silme, işlemenin kısıtlanması, veri taşınabilirliği, itiraz ve yanlış veya kabul edilemez şekilde işlenmiş verilerin engellenmesi hakkına da sahipsiniz. Lütfen bu tür bir talebi office@buschek.at e-posta adresine gönderin. Kişisel verilerinizin tarafımızdan işlenmesinin yürürlükteki veri koruma yasasını ihlal ettiğini veya veri koruma haklarınızın ihlal edildiğini düşünüyorsanız, yetkili denetim makamına şikayette bulunma seçeneğiniz de vardır. Avusturya'da bundan Avusturya Veri Koruma Kurumu sorumludur.

Bautenschutz Buschek GmbH
Sankt Margarethner Strasse 69
7011 Siegendorf

Yukarı kaydır